The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects – Bc. Maija-Leeza Lidmila
Bc. Maija-Leeza Lidmila
Bachelor's thesis
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
Abstract:
LIDMILA, Maija-Leeza. Využití Zvěřiny v Gastronomii: Sociální a Etické Aspekty. [Bakalářská práce] Vysoká škola Praha – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická, sro Praha: 2022. 54 stran. Cílem tohoto příspěvku je prozkoumat postoje k lovu a konzumaci zvěře v různých kulturách – kanadské a české, s důrazem na opodstatnění výše uvedených procesů. Byly distribuovány dva …moreAbstract:
LIDMILA, Maija-Leeza. The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects. [Bachelor Thesis] University College Prague – College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd. Prague: 2022. 54 pages. The aim of this paper is to explore the attitudes towards the hunting and consumption of game in different cultures- Canadian and Czech, with an emphasis …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 11. 2022
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/h94h5/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 2. 2023
- Supervisor: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Reader: Ing. Darina Svobodová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Strategies for the reuse of animal by-products for bioconcrete production
Barbora Malíková -
Social media and its role in gastronomy
Aleksandra Tolstykh -
Faktory ovlivňující chování zákazníků v gastronomii
Victoire Masnerova -
Faktory ovlivňující chování zákazníků v gastronomii
Anna Přibylová -
Analýza migrujících domácností v šetření Životní podmínky
Markéta ŠVECOVÁ -
Microalgae cultivation as a food source in aquaculture applications
Laura Alejandra Lamilla Tamayo -
Insects as a food source: Assessing the disgust factor
Tereza Doležalová -
Miombo woodlands as a source of livelihood - A review
Sára Kružíková