Martina RÁBELOVÁ

Bakalářská práce

Příprava pokrmů jako inovační téma výuky

Příprava pokrmů jako inovační téma výuky
Anotace:
Tato práce se zabývá problematikou výuky tematického okruhu Příprava pokrmů spojenou se vzdělávacím oborem Člověk a svět práce na základní škole. V kompilační části se věnuje historickému vývoji přípravy pokrmů jako činnosti, ale i jako předmětu ve výuce, popisuje základní pojmy spojené s výukou.
Abstract:
This document deals with the issue of teaching the thematic circuit Preparing meals associated with the educational field Human and the world of work at primary school. In the compilation part it deals with the historical development of food preparation as an activity, but also as a subject in teaching, it describes the basic concepts associated with teaching.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

RÁBELOVÁ, Martina. Příprava pokrmů jako inovační téma výuky. Ostrava, 2019. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

Pedagogická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů