Příprava pokrmů jako inovační téma výuky – Martina RÁBELOVÁ
Martina RÁBELOVÁ
Bakalářská práce
Příprava pokrmů jako inovační téma výuky
Příprava pokrmů jako inovační téma výuky
Anotace:
Tato práce se zabývá problematikou výuky tematického okruhu Příprava pokrmů spojenou se vzdělávacím oborem Člověk a svět práce na základní škole. V kompilační části se věnuje historickému vývoji přípravy pokrmů jako činnosti, ale i jako předmětu ve výuce, popisuje základní pojmy spojené s výukou.Abstract:
This document deals with the issue of teaching the thematic circuit Preparing meals associated with the educational field Human and the world of work at primary school. In the compilation part it deals with the historical development of food preparation as an activity, but also as a subject in teaching, it describes the basic concepts associated with teaching.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
RÁBELOVÁ, Martina. Příprava pokrmů jako inovační téma výuky. Ostrava, 2019. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů
Práce na příbuzné téma
-
Zdravá školní jídelna
Nela Hegerová -
Výživa a stravování žáků na střední škole
Eva Sklenářová -
Ověření využití vědomostí a dovedností získaných studiem v oboru kuchař - číšník ve vlastní praxi s ohledem na zdravou výživu.
Lucie OCHVATOVÁ -
Možnosti uplatnění regionálních receptů (případová studie jedné venkovské lokality)
Soňa Rojková