Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování – Iva Heinereichová
Iva Heinereichová
Bachelor's thesis
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Packaging of meat and meat products and labeling
Abstract:
Tato bakalářská práce na téma Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování se zabývá problematikou balení masa a masných výrobků. Zpracovává legislativní požadavky, dostupné studie a publikace k dané problematice. Charakterizuje a poukazuje na legislativní požadavky v ČR běžně konzumovaných druhů mas (vepřové, drůbeží a hovězí). Dále definuje obal, jako takový a popisuje jeho funkce, které jsou …moreAbstract:
The bachelor thesis called Packaging of meat and meat products and labeling deals with programs packaging of meat and meat products. This work elaborates the legislative requirements, available studies and publications about given problem. It characterizes and highlights the legislative requirements in Czech Republic commonly consumed meats (pork, poultry and beef). Further defines packaging as such …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Balení potravin v modifikované atmosféře.
Alena Bednářová -
Optimalizace balení v modifikované atmosféře pro vybrané typy potravin
Barbora Tichá -
Balení potravin v ochranné atmosféře
Kamila Stachovcová -
Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků
Michaela BURIANOVÁ -
Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin
Lucie Šašinková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights