Bc. Lucie Beranová

Bachelor's thesis

Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska

Traditional dishes of Chodsko and Plzeňsko
Abstract:
Tématem Bakalářské práce jsou tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska. Úkolem bylo přiblížit tyto tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska a popsat jejich historii, ale také ze kterých ingrediencí jsou tato jídla připravovaná. Cílem práce je zjistit, zdali by byl zájem o zařazení těchto tradičních pokrmů do nabídky stravování Street food. V první části se práce zabývá teorií, kde jsou definovány základní pojmy …more
Abstract:
The topic of the bachelor thesis is traditional dishes of Chodsko and Plzeňsko. The task was to approach these traditional dishes of the Chodsko and Plzeň regions and to describe their history, but also from which ingredients these dishes are prepared. The aim of the thesis is to find out whether there would be an interest in including these traditional dishes in the Street food menu. The first part …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 11. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 2. 2023
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management