Bc. Lucie Beranová
Bachelor's thesis
Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
Traditional dishes of Chodsko and Plzeňsko
Abstract:
Tématem Bakalářské práce jsou tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska. Úkolem bylo přiblížit tyto tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska a popsat jejich historii, ale také ze kterých ingrediencí jsou tato jídla připravovaná. Cílem práce je zjistit, zdali by byl zájem o zařazení těchto tradičních pokrmů do nabídky stravování Street food. V první části se práce zabývá teorií, kde jsou definovány základní pojmy …moreAbstract:
The topic of the bachelor thesis is traditional dishes of Chodsko and Plzeňsko. The task was to approach these traditional dishes of the Chodsko and Plzeň regions and to describe their history, but also from which ingredients these dishes are prepared. The aim of the thesis is to find out whether there would be an interest in including these traditional dishes in the Street food menu. The first part …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 11. 2022
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/ruyx1/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 2. 2023
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
Dominika Baranová -
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
Denis Mizler -
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
Tereza Hronová -
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
Lucie Brtníčková -
Kulinárske dedičstvo vybraného regiónu
Lenka Zagrapanová -
Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň
Eva Baloghová -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Michaela Kašparová