Anna Pozlerová

Bakalářská práce

Spotřebitelské vnímání kvality potravin

Consumer perception of food quality
Anotace:
Cílem této práce je zjistit atributy spotřebitelské (subjektivní) kvality potravin a určit důležitost jednotlivých kvalitativních parametrů při nákupním rozhodování. Zvolenou kategorií produktu je čokoláda. V první části teoretické práce je definováno nákupní chování, pojem spotřebitel, rozhodovací proces spotřebitele a faktory, které ovlivňují nákupní chování. Druhou pasáž tvoří marketingová část …více
Abstract:
The aim of this paper is to identify the attributes of consumer’s (subjective) quality of food and determine the importance of individual quality parameters in purchasing decisions. The selected product category is chocolate. The first part of the theoretical section defines buyer behaviour, consumer definition, consumer decision-making process and factors that affect buyer behaviour. The second section …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 3. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Lucie Vokáčová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses jegkzi jegkzi/2
16. 3. 2022
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.