Restaurace ve městech: uniformita nebo diverzita? (Porovnání měst Aš a Třeboň) – Bc. Šárka Stašková
Bc. Šárka Stašková
Master's thesis
Restaurace ve městech: uniformita nebo diverzita? (Porovnání měst Aš a Třeboň)
Restaurants in towns: uniformity or diversity? (A comparison of the towns of Aš and Třeboň)
Abstract:
Diplomová práce se zaměřuje na porovnání restaurací ve městech Aš a Třeboň. Analýza poskytuje podrobný rozbor průměrných nabídek a průměrných cen v obou regionech. Ukazuje rozdíly v průměrné ceně nabídek, charakteru a kvalitě restaurací. Třeboň, jakožto lázeňské město, přitahuje více turistů na nabídku rybích specialit, což se odráží na cenách. Naopak Aš nabízí více asijských restaurací, což lze považovat …moreAbstract:
The thesis focuses on comparing restaurants in the cities of Aš and Třeboň. The analysis provides a detailed examination of average offerings and prices in both regions, revealing differences in the average price of offerings, as well as the character and quality of the restaurants. Třeboň, as a spa town, attracts more tourists with its offering of fish specialties, which is reflected in the prices …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2024
Thesis defence
- Date of defence: 30. 5. 2024
- Supervisor: prof. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
- Reader: Jiří Zelený, externi
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
STAŠKOVÁ, Šárka. \textit{Restaurace ve městech: uniformita nebo diverzita? (Porovnání měst Aš a Třeboň)}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2024. Available from: https://theses.cz/id/jkzbf0/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme:
Public Administration and Regional Development
Theses on a related topic
-
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
Veronika Holecová -
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)
Edita Pokorná -
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
Petra Neumanová -
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Magdaléna Veselá -
Inflace a její vliv na chování zákazníků ve vybraných gastronomických podnicích
Vendula Pernicová -
Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí
Matúš Kučera -
Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
Jana Šílená -
Utilizing Similarity Search for Advanced Network Threat Detection
Milan Čermák
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights