Restaurace ve městech: uniformita nebo diverzita? (Porovnání měst Aš a Třeboň) – Bc. Šárka Stašková
Bc. Šárka Stašková
Diplomová práce
Restaurace ve městech: uniformita nebo diverzita? (Porovnání měst Aš a Třeboň)
Restaurants in towns: uniformity or diversity? (A comparison of the towns of Aš and Třeboň)
Anotace:
Diplomová práce se zaměřuje na porovnání restaurací ve městech Aš a Třeboň. Analýza poskytuje podrobný rozbor průměrných nabídek a průměrných cen v obou regionech. Ukazuje rozdíly v průměrné ceně nabídek, charakteru a kvalitě restaurací. Třeboň, jakožto lázeňské město, přitahuje více turistů na nabídku rybích specialit, což se odráží na cenách. Naopak Aš nabízí více asijských restaurací, což lze považovat …víceAbstract:
The thesis focuses on comparing restaurants in the cities of Aš and Třeboň. The analysis provides a detailed examination of average offerings and prices in both regions, revealing differences in the average price of offerings, as well as the character and quality of the restaurants. Třeboň, as a spa town, attracts more tourists with its offering of fish specialties, which is reflected in the prices …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2024
- Vedoucí: prof. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
- Oponent: Jiří Zelený, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STAŠKOVÁ, Šárka. \textit{Restaurace ve městech: uniformita nebo diverzita? (Porovnání měst Aš a Třeboň)}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/jkzbf0/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program:
Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
Veronika Holecová -
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)
Edita Pokorná -
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
Petra Neumanová -
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Magdaléna Veselá -
Inflace a její vliv na chování zákazníků ve vybraných gastronomických podnicích
Vendula Pernicová -
Progresivní typy gastronomických provozů v zahraničí
Matúš Kučera -
Charakteristika gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
Jana Šílená -
Utilizing Similarity Search for Advanced Network Threat Detection
Milan Čermák
Název
Vložil
Vloženo
Práva