Analýza sítě gastronomických zařízení v regionu Hořovicko – Zdeňka Laštovičková
Zdeňka Laštovičková
Bakalářská práce
Analýza sítě gastronomických zařízení v regionu Hořovicko
Analysis of the net of gastronomic establisments in region Hořovicko
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá kvantitativní analýzou sítě gastronomických zařízení ve vybraných lokalitách regionu Hořovicko. Pozornost je soustředěna na kvalitativní vyhodnocení stavu v městysi Komárov, kde bylo uskutečněno dotazníkové šetření zkoumající názory a potřeby obyvatel ohledně gastronomických provozů. Práce zkoumá pojmy gastronomie a společné stravování. Z hlediska cestovního ruchu je představen …víceAbstract:
Bachelor's thesis deals with the quantitative analysis of gastronomic establishments in chosen localities in region Hořovicko. The attention is focused on qualitative evaluation of portfolio in small town Komárov, where questionnaire examination was carried out concerning opinions and needs of its citizens regarding gastronomic establishments. The thesis describes terms gastronomy and public catering …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 9. 2009
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/20705
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2010
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Jana Valentová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/20705
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
Lucie OŠMEROVÁ -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Milada FEDOROVÁ -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Návrh praktické implementace enviromentálního přístupu Zero waste pro obor kuchař při Střední škole společného stravování v Ostravě
Ondřej PUSTKA -
ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH
Veronika Chmelíčková -
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Budování zákaznické loajality ve společnosti Zátiší Catering Group, a.s.
Alena Větrovcová -
Legislatívne opatrenia k zákazu fajčenia v zariadeniach spoločného stravovania v Českej republike
Filip Schmotzer