Petra Cibulková
Bakalářská práce
Gastroturismus
Gastroturism
Anotace:
Cílem bakalářské práce je představení gastroturismu a vinařského cestovního ruchu ve vybrané lokalitě. Práce vymezuje pojmy gastronomický cestovní ruch a vinařský cestovní ruch. Praktická část se zabývá mírou propagace vinařského cestovního ruchu v obci Dolní Kounice. Samostatná kapitola je věnována Vinařskému cestovnímu ruchu, kterému je věnována i celá empirická část bakalářské práce. V empirické …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB9556
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2017
- Vedoucí: Mgr. Alexandr Gregar, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Vinařský cestovní ruch v CHKO Pálava
Maříková Maříková -
Vinařský cestovní ruch ve Slovácké podoblasti v době pandemie
Anna Šinoglová -
Vinařský cestovní ruch v rámci vybraných oblastí ČR a Slovinska
Pavla Bořková -
Vinařský cestovní ruch na Jižní Moravě
Martina Blatná -
Vinařský průmysl a vinařský cestovní ruch v České republice
Zuzana Pelánková -
Vinařský cestovní ruch v Rakousku
Alena Rádlová -
Vinařský cestovní ruch a perspektivy jeho rozvoje
Adéla Šebestová -
Gastroturismus, jako podpora rozvoje cestovního ruchu regionu
Linda Jirásková
Název
Vložil
Vloženo
Práva