Charakteristika dostupnosti biopotravin a zmapování možností veřejného stravování v regionu Brno-město. – Kateřina Borovanová
Kateřina Borovanová
Bachelor's thesis
Charakteristika dostupnosti biopotravin a zmapování možností veřejného stravování v regionu Brno-město.
Characteristic of organic food availability and mapping of public catering possibilities in Brno
Abstract:
Bakalářská práce s názvem "Charakteristika dostupnosti biopotravin a zmapování možností veřejného stravování v regionu Brno-město" se zabývá problematikou dostupnosti biopotravin a možnostmi bio stravování v lokalitě Brno-město. V první části jsou charakterizovány obecné pojmy jako ekologické zemědělství, bioprodukt, bio-potravina a základní principy výroby. Dále je popsán systém značení a certifikace …moreAbstract:
Bachelor thesis "Characteristic of organic food availability and mapping of public catering possibilities in Brno" is aimed at availability of organic products and organic public catering in Brno. In the first part there are characterized common terms as ecological agriculture, organic product and basic principles of their production. Than it is described system of organic products certification, basic …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Tamara Dryšlová, Ph.D.
- Reader: Jaromír Procházka, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BOROVANOVÁ, Kateřina. \textit{Charakteristika dostupnosti biopotravin a zmapování možností veřejného stravování v regionu Brno-město.}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Agronomy. 2015. Available from: https://theses.cz/id/jpyw6w/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Agricultural Engineering / Agribusiness
Theses on a related topic
-
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Mineralization of organic fertilizer for improved plant nutrient availability in hydroponics
Lucie Půstová -
Urban agriculture as a promising way of food production in the cities
Irena Knetlová -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Insects as Food
Julie Posseltová -
Dostupnost bioprodukce a regionálních potravin v Libereckém kraji se zaměřením na tuzemské zdroje
Michaela Horáková -
Sortiment biopotravin v České republice a jejich dostupnost ve vybraném regionu - okres Vyškov
Eva Skřivánková -
Analýza trhu a dostupnost biopotravin v regionu Brno-venkov - Jihomoravský kraj
Petra Hladůvková