Adéla Vránová

Bakalářská práce

Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví

The Content of Polyunsaturated Fatty Acids in Algae and their Influence on Human Health
Anotace:
Řasy jsou velmi významným zdrojem polynenasycených mastných kyselin. Tyto kyseliny jsou významné pro lidský vývoj. V bakalářské práci jsem se zabývala obsahem polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vlivem na lidské zdraví.
Abstract:
Algae are a very important source of polyunsaturated fatty acids. These acids are important for human development. In the bachelor thesis I dealt with the content of polyunsaturated fatty acids in algae and their impact on human health.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2016
Zveřejnit od: 18. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Vránová, Adéla. Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 18.5.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 18. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii