Kateřina CAHLÍKOVÁ, DiS.

Bakalářská práce

Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské

Quality Assurance Systems in Bread Wheat Storage
Anotace:
V této teoretické bakalářské práci jsou stručně popsány obvyklé způsoby skladování pšenice potravinářské v České republice, vliv skladování na změny kvalitativních parametrů a nástroje, které jsou vhodné pro implementaci systémů managementu kvality s možností uplatnění v podmínkách společností, které ji skladují. Následně byl vybrán jeden z nástrojů a popsáno jeho uplatnění v konkrétním podniku.
Abstract:
Described in this bachelor?s thesis are the usual ways of storing food wheat in the Czech Republic, the impact of storing on the changes of qualitative parameters and the tools sui-table for implementing the systems of quality management, applicable in companies storing the food wheat. Consequently the most suitable tool has been chosen and its applicability in a real company has been described.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 8. 2011
Identifikátor: 22720

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

CAHLÍKOVÁ, Kateřina. Systémy zajištění kvality při skladování pšenice potravinářské. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 15. 08. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe