Úloha jídla a gastronomie v rozvoji lokality (analýza postojů mladé generace) – Miroslava Vejsadová
Miroslava Vejsadová
Diplomová práce
Úloha jídla a gastronomie v rozvoji lokality (analýza postojů mladé generace)
The role of food and gastronomy in the development of locality (the analysis of attitudes of young generation)
Anotace:
Téma diplomové práce je zaměřeno na úlohu jídla a gastronomie v rozvoji lokality a týká se hlavně postojů mladé generace. Práce je rozdělena na dvě části, literární rešerši a výzkumnou část. V první části se práce snaží o přiblížení úlohy jídla ve společnosti –především v ekonomických, sociálních a kulturních souvislostech. Dále nás práce seznamuje s různými koncepty gastronomie a stravování a představuje …víceAbstract:
Thesis is focused on the role of food and gastronomy in the development of the site and involve mainly the young generation positions. The work is divided into two parts, literature review and research section. In the first section of the work tries to approach the role of food in society, especially in the economic, social and cultural contexts. Furthermore, our work introduces the different concepts …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 4. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VEJSADOVÁ, Miroslava. \textit{Úloha jídla a gastronomie v rozvoji lokality (analýza postojů mladé generace)}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/jwd2yb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program:
Veřejná správa a regionální rozvoj Sezimovo Ústí - Tábor
Práce na příbuzné téma
-
Young generation and sport: Promotion of regular physical activity in the Czech Republic
Marcel Vraný -
The countryside and the demands of young generation (The case study of Stavropol region in Russia)
Nadezda Orel -
Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko
Kamila Madziová -
Instructions For Pair Work/Group Work and Response of Students Using Conversation Analysis
Karolína Krištofíková -
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
Dominika Baranová -
Fenomén food bloggingu v českém prostředí
Kristýna Slezáková -
Food blog jako nástroj budování značky IKEA u generace Y
Hana Dupalová
Název
Vložil
Vloženo
Práva