Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování – Pavla Wochová
Pavla Wochová
Bachelor's thesis
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
HACCP System in Food Production and its Auditing
Anotácia:
Základním úkolem potravinářského průmyslu je produkovat kvalitní a zdravotně nezávadné potraviny. Tento úkol je upraven mnoha zákony a na jejich dodržování dohlíží orgány státní správy. Základním nástrojem pro zajištění produkce bezpečných potravin je systém HACCP. Jeho správné nastavení a prověření funkčnosti v provozu je ověřováno audity. Mezinárodní obchodní řetězce vyžadují dodržování vyšších standardů …viacAbstract:
The essential task of the food industry is to produce quality food in accordance with health safety requirements. This task is regulated by many laws and their observance is supervised by state administration bodies. The basic tool for ensuring the food safety is the HACCP system. Its correct setting and verification of functionality in operation is verified by audits. International retail chains require …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: MVDr. Ing. Václav Trojan, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / odbor:
Agrobiology / General Agriculture
Práce na příbuzné téma
-
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Analýza vybraných biologicky významných prvků v produktech ze skořápkových plodů
Lucie Bajerová -
Analýza obsahu ortuti v jedlých hubách
Klaudia Dudášová -
Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu
Klára Gregorová -
Analýza vybraných potravin metodou NIR
Tereza Bočková -
Analýza vybraných jakostních parametrů mléka u dvou plemen skotu v průběhu roku
Hana Životská -
Potravinová aditiva rostlinného původu: analýza tradičního a konvenčního využití
Kristýna Steiningerová -
Analýza hygienické úrovně produkce masa
Veronika Klíčová