Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních – Miroslava KUCHAŘOVÁ
Miroslava KUCHAŘOVÁ
Bachelor's thesis
Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních
Gluten-free diet and current situation in the restaurants
Abstract:
Bakalářská práce s názvem "Bezlepková dieta realita v restauračních zařízeních" se zabývá problematikou dostupnosti bezlepkových jídel v restauračních zařízeních různého typu a možností zákazníků s intolerancí lepku během stravování se mimo domov. Teoretická část práce nejprve popisuje onemocnění zvané "celiakie". Je zde uvedeno i srovnání s dalšími formami intolerance lepku. Následuje problematika …moreAbstract:
The theses called "Gluten-free diet and current situation in the restaurants" is focused on the issues associated with the availability of gluten-free meals in eating facilities of various types and with the possibilities of customers with gluten intolerance when eating out. In the first theoretical part, a "celiac" disease is described. It is compared with other forms of gluten intolerance there, …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2016
Accessible from:: 4. 5. 2016
Thesis defence
- Supervisor: doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUCHAŘOVÁ, Miroslava. \textit{Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Studies. 2016. Available from: https://theses.cz/id/jy6avl/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
KUCHAŘOVÁ, Miroslava. Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2016 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / field:
Specialization in Health Service / Nutritional Therapy
Theses on a related topic
-
Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
Anna Brábníková -
"Bezlepková dieta" v odborné přípravě studentů hotelové školy a učebního oboru kuchař -číšník
Radka VRZALOVÁ -
Lepek a jeho spojitost s různými onemocněními a poruchami
Anna Liberská -
Lepek v potravinách, ano či ne?
Šárka Nejedlá -
Potravinová alergie a intolerance na lepek
Eva Badinková -
Využití PCR metod při stanovení alergií na lepek.
Nikola Königová -
Potravinové alergie a intolerance na lepek a laktosu
Ivana ZATLOUKALOVÁ -
Celiakie – život bez lepku
Vanesa Dávidová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights