Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních – Miroslava KUCHAŘOVÁ
Miroslava KUCHAŘOVÁ
Bakalářská práce
Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních
Gluten-free diet and current situation in the restaurants
Anotace:
Bakalářská práce s názvem "Bezlepková dieta realita v restauračních zařízeních" se zabývá problematikou dostupnosti bezlepkových jídel v restauračních zařízeních různého typu a možností zákazníků s intolerancí lepku během stravování se mimo domov. Teoretická část práce nejprve popisuje onemocnění zvané "celiakie". Je zde uvedeno i srovnání s dalšími formami intolerance lepku. Následuje problematika …víceAbstract:
The theses called "Gluten-free diet and current situation in the restaurants" is focused on the issues associated with the availability of gluten-free meals in eating facilities of various types and with the possibilities of customers with gluten intolerance when eating out. In the first theoretical part, a "celiac" disease is described. It is compared with other forms of gluten intolerance there, …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2016
Zveřejnit od: 4. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUCHAŘOVÁ, Miroslava. \textit{Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/jy6avl/.
Jak správně citovat práci
KUCHAŘOVÁ, Miroslava. Bezlepková dieta - realita v restauračních zařízeních. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 5. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zdravotně sociální fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut
Práce na příbuzné téma
-
Implementace bezlepkového stravování v české gastronomii
Anna Brábníková -
"Bezlepková dieta" v odborné přípravě studentů hotelové školy a učebního oboru kuchař -číšník
Radka VRZALOVÁ -
Lepek a jeho spojitost s různými onemocněními a poruchami
Anna Liberská -
Lepek v potravinách, ano či ne?
Šárka Nejedlá -
Potravinová alergie a intolerance na lepek
Eva Badinková -
Využití PCR metod při stanovení alergií na lepek.
Nikola Königová -
Potravinové alergie a intolerance na lepek a laktosu
Ivana ZATLOUKALOVÁ -
Celiakie – život bez lepku
Vanesa Dávidová
Název
Vložil
Vloženo
Práva