Problematika potravin v České republice z hlediska bezpečnosti – Bc. Nikola COUFALÍKOVÁ
Bc. Nikola COUFALÍKOVÁ
Diplomová práce
Problematika potravin v České republice z hlediska bezpečnosti
Food issues in terms of safety in the Czech Republic
Anotace:
Diplomová práce se zabývá problematikou potravin v České republice z hlediska bezpečnosti. Teoretická část je zaměřena na popsání dané problematiky a její význam z hlediska zabezpečení státu. V první části se zaměřuje na historii a přehled zemědělství v naší zemi. Poté definuje potraviny, jejich správné uchování a popisuje potravinovou bezpečnost. Následují informace o legislativě v potravinářství …víceAbstract:
The main topic of this thesis is the issue of food in terms of safety in the Czech Republic. The theoretical part is focused on the description of the issue and its importance in terms of state security. The first part focuses on the history and overview of agriculture in our country. It then defines food, its proper preservation and describes food safety. The following is information on food legislation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jaromír Novák, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
COUFALÍKOVÁ, Nikola. Problematika potravin v České republice z hlediska bezpečnosti. Olomouc, 2020. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Fakulta tělesné kultury
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Fakulta tělesné kulturyUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Fakulta tělesné kulturyMagisterský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Tělesná výchova a sport
Práce na příbuzné téma
-
Nouzový stav a potravinová bezpečnost České republiky
Monika Surá -
Potravinová bezpečnost domácnosti
Tomáš Roušar -
Ekonomický přístup k potravinám a potravinová bezpečnost
Marek Divín -
Humanitární a dobrovolnická pomoc a potravinová bezpečnost
Marie Andrysová -
Potravinová a surovinová bezpečnost státu
Terézia Turčinová -
Potravinová bezpečnost na municipální úrovni
Eva Zábojníková -
Ekologické zemědělství a potravinová bezpečnost
Martin Blaha -
Potravinová bezpečnost a bezpečnostní situace České republiky v průběhu epidemie
Tomáš Heryán
Název
Vložil
Vloženo
Práva