Bc. Tereza Fišerová

Bakalářská práce

Stanovení celkové rtuti ve vzorcích ryb

Determination of total mercury content in fish samples
Anotace:
Byla vypracována literární část o problematice rtuti v životním prostředí a působení rtuti na lidský organismus. Práce se dále věnuje analytickým metodám stanovení rtuti. Byly provedeny analýzy celkové rtuti v rybách a byl posouzen vliv úpravy vzorku na stanovení obsahu rtuti.
Abstract:
Literature search about problems of mercury occurrence in the environment and its influence to human organism was elaborated. The work deals also with analytical methods of mercury determination. Analysis of total mercury content in samples of various fishes was done and effect of sample treatment to mercury content was analysed as well.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 7. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 8. 2013
  • Vedoucí: doc. Ing. Jitka Šrámková, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Fišerová, Tereza. Stanovení celkové rtuti ve vzorcích ryb. Pardubice, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin