Role regionálního produktu v regionálním rozvoji – Eva Kyrálová
Eva Kyrálová
Bachelor's thesis
Role regionálního produktu v regionálním rozvoji
Role of the regional product in the regional development
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na možnosti podpory rozvoje regionu pomocí propagace regionálních produktů a také konkrétních výrobků, které získaly ocenění „Regionální potravina Plzeňského kraje“. Teoretická část je zaměřená na definování všeobecných pojmů spojených s globalizací, regiony, významem tradic a identity, lokálním podnikáním, místní ekonomikou a udržitelným rozvojem. Na základě kvalitativního …moreAbstract:
This bachelor thesis focuses on opportunities to support the development of a region through the promotion of regional products, as well as specific products that have won the “Regional Food of the Plzeňský Region” award. The theoretical part is aimed at defining the general concepts associated with globalisation, regions, importance of traditions and identity, local business, local economy and sustainable …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 3. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavla Varvažovská, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KYRÁLOVÁ, Eva. \textit{Role regionálního produktu v regionálním rozvoji}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2020. Available from: https://theses.cz/id/k2g605/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / field:
Economics Policy and Administration / Public Administration and Regional Development
Theses on a related topic
-
Značka Regionální potravina a její význam pro regionální rozvoj
Aneta Szulló -
Značka kvality Regionální potravina jako nástroj podpory lokální produkce
Klára Kubíková -
Regionální potravina z pohledu spotřebitele v Plzeňském kraji
Lucie BÁRTOVÁ -
Značky Regionální potravina, KLASA a BIO pohledem spotřebitele v Plzeňském kraji
Martin Šrámek -
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Vládní komunikační programy na podporu českého zboží – Klasa, Regionální potravina
Jana Leciánová -
Značky Klasa a Regionální potravina pohledem firem
Renata Havlová -
Zhodnocení vlivu značky Regionální potravina na prodejnost a prestiž oceněných výrobků
Tomáš Papík
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights