Postavení a funkce vybraného odvětví zpracovatelského průmyslu – výroba mléka a mléčných výrobků – Ing. Lenka Kristýna Krouzová
Ing. Lenka Kristýna Krouzová
Disertační práce
Postavení a funkce vybraného odvětví zpracovatelského průmyslu – výroba mléka a mléčných výrobků
Position and function of selected branch of manufacturing industry – manufacture of dairy products
Anotace:
Cílem práce je koncipovat adekvátní obecný postup, který bude sloužit ke vzniku obdobných odvětvových analýz založených na vybraných indikátorech v rámci hodnocení ekonomické efektivnosti. Za tímto účelem byl hlavní cíl dekomponován do dvou dílčích cílů, a to: analyzovat současný stupeň poznání v dané oblasti a dále analyzovat současné přístupy k pojetí a konstrukci komoditních vertikál, což sloužilo …víceAbstract:
The aim of the research is to design an adequate general procedure to serve similar sectoral analyzes based on selected indicators in the framework of the economic efficiency assessment. For this purpose, this main objective was decomposed into two sub-targets, namely: to analyze the current level of knowledge in this field and to analyze current approaches to conception and construction of commodity …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 8. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Ivana Boháčková, CSc.
- Oponent: Jiří Mach, Ing., Ph.D., František Kuzma, externi, Josef Mezera, Bc., externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KROUZOVÁ, Lenka Kristýna. \textit{Postavení a funkce vybraného odvětví zpracovatelského průmyslu – výroba mléka a mléčných výrobků}. Online. Disertační práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/k2u8cz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaDoktorský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková a odvětvová ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
Petra VAROUSOVÁ -
Význam vitamínů a minerálních látek v mléce a mléčných výrobcích
Marie ZÁMEČNÍKOVÁ -
Staphylococcus aureus - jeho výskyt a možnosti detekce v mléce a mléčných výrobcích
Denisa Fenclová -
Monitoring obsahu chlorečnanů a chloristanů v mléce a mléčných výrobcích
František Tomiška -
Stravovací zvyklosti žáků ZŠ a SŠ s ohledem na konzumaci mléka a mléčných výrobků a informovanost žáků o jejich nutriční hodnotě
Pavlína ŠVECOVÁ -
Stanovení obsahu vitaminu A a E v mléce a mléčných výrobcích
Tereza Michlová -
Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance
David PÍCHA -
Stanovení vápníku a fosforu v mléce a mléčných výrobcích
Martin Rychtařík
Název
Vložil
Vloženo
Práva