Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády – Bc. Veronika Svejkovská
Bc. Veronika Svejkovská
Diplomová práce
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Modern trends using of chocolate in gastronomy, degustation of chocolate
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá reálnými možnostmi netradičního využití čokolády v gastronomii. Skládá se z několika kapitol. Teoretická část je zaměřena na historii vzniku čokolády, rozdělení a druhy čokolády, chemické složení a fyzikálně-chemické vlastnosti čokolády, technologii výroby čokolády, degustaci a její hodnocení. Hlavní částí této kapitoly jsou moderní trendy používání čokolády v gastronomii …víceAbstract:
This diploma thesis deals with real possibilities of untraditional use of chocolate in gastronomy. It consists of several chapters. The theoretical part is aimed at chocolate development history, division and kinds of chocolate, chemical composition, physical and chemical qualities of chocolate, technology of chocolate production, degustation and its evaluation. Modern trends of chocolate use in gastronomy …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 11. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2015
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SVEJKOVSKÁ, Veronika. \textit{Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/k47vnm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Moderní trendy v technologii výroby čokolády
Veronika Andrýsková -
Využití čokolády v moderní gastronomii.
Lenka MLČÁKOVÁ -
Využití moderních analytických technik pro analýzu biologicky\nl{} aktivních látek v čokoládě
Sára Matysová -
Čokoláda jako základ moderní cukrařiny
Natálie Maliňáková -
Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
Simona Kahlichová -
Využití čokolády v moderní gastronomii.
Lenka MLČÁKOVÁ