Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády – Bc. Veronika Svejkovská
Bc. Veronika Svejkovská
Master's thesis
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
Modern trends using of chocolate in gastronomy, degustation of chocolate
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá reálnými možnostmi netradičního využití čokolády v gastronomii. Skládá se z několika kapitol. Teoretická část je zaměřena na historii vzniku čokolády, rozdělení a druhy čokolády, chemické složení a fyzikálně-chemické vlastnosti čokolády, technologii výroby čokolády, degustaci a její hodnocení. Hlavní částí této kapitoly jsou moderní trendy používání čokolády v gastronomii …moreAbstract:
This diploma thesis deals with real possibilities of untraditional use of chocolate in gastronomy. It consists of several chapters. The theoretical part is aimed at chocolate development history, division and kinds of chocolate, chemical composition, physical and chemical qualities of chocolate, technology of chocolate production, degustation and its evaluation. Modern trends of chocolate use in gastronomy …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 11. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 21. 1. 2015
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Moderní trendy v technologii výroby čokolády
Veronika Andrýsková -
Využití čokolády v moderní gastronomii.
Lenka MLČÁKOVÁ -
Využití moderních analytických technik pro analýzu biologicky\nl{} aktivních látek v čokoládě
Sára Matysová -
Čokoláda jako základ moderní cukrařiny
Natálie Maliňáková -
Uplatnění čokolády v potravinářských výrobách
Simona Kahlichová -
Využití čokolády v moderní gastronomii.
Lenka MLČÁKOVÁ