Úloha a význam gastronomických služeb v hotelu – Bc. Alexey Shakhov
Bc. Alexey Shakhov
Bakalářská práce
Úloha a význam gastronomických služeb v hotelu
Importance and Role of Gastronomic Services in a Hotel
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je úloha a význam gastronomických služeb v hotelu a jejím cílem je specifikovat, jaký je význam stravovacích služeb v porovnání s dalšími službami nabízenými v luxusním wellness hotelu Chateau sv. Havel Praha. Teoretická část práce mapuje základní teoretická východiska prolínající se s historií vzniku ubytovacích zařízení, jejich klasifikací a specifiky. Dále se nahlíží …víceAbstract:
The topic of this bachelor thesis is the role and importance of gastronomic services in the process and aims to specify what is the importance of catering services via the service offered by the luxury wellness hotel Chateau St. Havel Prague. The theoretical part of the thesis maps the basic theoretical background of the conceiving of accommodation facilities, their classifications and specifics. Furthermore …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/ca0mp/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
- Vedoucí: Ing. Lada Petránková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SHAKHOV, Alexey. \textit{Úloha a význam gastronomických služeb v hotelu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/k4956r/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Chateau Herálec a Resort sv. Kateřina – udržitelnost provozu hotelových resortů
Veronika Šnajdrová -
Marketing Communication in the Company Providing Gastronomic Services
Henry Zavaleta Moya -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Tomáš Rys -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Hrušková -
Gastronomické služby v lázeňském městě
Martin Voldřich -
Gastronomické služby v lázních - trendy a specifika
Ida Mlčkovská -
Spokojnosť s vybranými gastronomickými službami v Café Pasáž
Lucia Onderčová -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Slobodan Ubović