Vplyv technológie medového vína na jeho organoleptické parametre. – Bc. Bystrík Sloboda
Bc. Bystrík Sloboda
Master's thesis
Vplyv technológie medového vína na jeho organoleptické parametre.
Vliv technologie medového vína na její organoleptické parametry
Abstract:
Diplomová práce na téma "Vliv technologie medového vína na její organoleptické parametry" byla připravena na Ústave posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně v letech 2021/2022. Práce se zabývala technologickými postupy a surovinami, které působily na vzhled, vůni a chuť medového vína. V praktické části byla medová vína z květinového a medovicového …moreAbstract:
The diploma thesis on "The influence of honey wine technology on its organoleptic parameters" was prepared at the Institute of Post-Harvest Technologies of Horticulture at the Faculty of Horticulture of the Mendel University in Brnoin the years 2021/2022. The thesis dealt with the technological procedures and raw materials that influenced the appearance, aroma and taste of honey wine. In the practical …moreAbstract:
Diplomová práca na tému ,,Vplyv technológie medového vína na jeho organoleptické parametre“ bola vypracovaná na Ústave posklizňové technológie záhradníckych produktov na Zahradníckej fakulte Mendelovej Univerzity v Brne v rokoch 2021/2022. Práca sa zaoberala technologickými postupmi a surovinami, ktoré pôsobili na vzhľad, vôňu a chuť medového vína. V praktickej časti boli vyrobené medové vína z kvetového …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2022
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2022
- Supervisor: prof. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Reader: Vratislav Nakvasil, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / specializace:
Horticulture engineering / Vinohradnictví a vinařství
Theses on a related topic
-
Senzorické hodnocení vybraných druhů ovocných vín
Jiří PRÁŠEK -
Systémy senzorického hodnocení vín.
Andrea Kuchyňková -
Degustační tabulky pro senzorické hodnocení vína.
Antonina Zaluzhna -
Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
Michaela Voborníková -
Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
Zdeněk Řihák -
Výroba a hodnocení ovocných vín.
Monika Hrubá -
Hodnocení autenticity vín s označením VOC Znojmo
Dagmar Tlapáková -
Kvalitativní a senzorické porovnání vín vyrobených v sudech s různým původem dřeva
Štěpán Tesařík