Modely řízení kvality a jejich význam pro firmu – Ing. Iana Nurtdinova
Ing. Iana Nurtdinova
Bakalářská práce
Modely řízení kvality a jejich význam pro firmu
Quality management models and their importance for a company
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je vysvětlení modelů řízení kvality, analýza a zhodnocení kvality v Parkhotelu Golf. Na závěr bych ráda navrhla zlepšení pro danou společnost. Teoretická část práce obsahuje základní pojmy z oblasti kvality, vývoj řízení kvality a základní modely řízení kvality. V praktické části je popsán Parkhotel Golf v Mariánských Lázních a jeho zavedené modely pro řízení kvality. Budu …víceAbstract:
The aim of my bachelor thesis is to provide an explanation of quality management models, analysis and appraisal of quality of Parkhotel Golf. I will suggest how this company can be improved. The theoretical part includes basic definitions of quality, the history of quality management and basic models of quality management. In the practical part I will describe Parkhotel Golf, including established …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 7. 2015
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/o2hes/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 8. 2015
- Vedoucí: doc. Ing. Jaroslav Blaha, CSc.
- Oponent: Ing. Ludvík Filip
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníVysoká škola finanční a správní
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance
Práce na příbuzné téma
-
Information asymmetry, moral hazard and agency problem - Theoretical overview and practical implications
Nurzada Mussaliyeva -
Analysis of Moral Hazard during Financial Crisis and Present Time
Martin Krejčí -
Systém kritických bodů při výrobě vína
Jiří Hoštický -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Systém kritických bodů ve stravování
Jan Hampl -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior
Zuzana JANOVSKÁ -
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Martina NOVÁKOVÁ