Mgr. Rebeka Maria Kasapidu

Diplomová práce

Gastronomie jako součást kulturního turismu

Gastronomy as a part of cultural tourism
Anotace:
Magisterská diplomová práce se zabývá tématem gastroturismu v kontextu kulturního turismu. Cílem práce je analýza této specifické formy cestovního ruchu v teritoriálně vymezené oblasti Jihomoravského kraje a možné propojení gastronomie s kulturou tohoto regionu. Práce je rozdělena na tři části. Teoretická část se zabývá vymezením cestovního ruchu, kulturního a gastronomického turismu a pojmu Slow Food …více
Abstract:
The master diploma thesis deals with a culinary tourism within the context of cultural tourism. The main aim of this thesis lies in the analysis of this specific form of tourism in regionally defined area of Southern Moravia and a possible connection of gastronomy with this region's culture. The thesis consists of three sections: the theoretical one deals with a definition of tourism, either a cultural …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2020
  • Vedoucí: Mgr. Viktor Pantůček, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. František Svoboda, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Filozofická fakulta

Masarykova univerzita

Filozofická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Management v kultuře