Management italské gastronomie s implementací na české prostředí – Bc. Kateřina Ronešová
Bc. Kateřina Ronešová
Master's thesis
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
Management of the Italian gastronomy with implementation to the Czech environment
Abstract:
RONEŠOVÁ, Kateřina. Management italské gastronomie s implementací na české prostředí. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2019. 129 stran. Diplomová práce na téma Management italské gastronomie s implementací na české prostředí je zaměřena zejména na vliv italské gastronomie a managementu v českém prostředí. Teoretická část práce se rozděluje na dvě větší části. V první části se práce zaměřuje …moreAbstract:
RONEŠOVÁ, Kateřina. Management of the Italian gastronomy with implementation to the Czech environment. Master’s dissertation. The Institute of Hospitality Management in Prague. Prague 2019, 129 pages. This diploma thesis called Management of the Italian gastronomy with implementation to the Czech environment is focused mainly on impact of Italian gastronomy and management in Czech environment. Theoretical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/ascl2/
Thesis defence
- Date of defence: 12. 6. 2019
- Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Italská gastronomie
Igor Štěrba -
Analýza italské gastronomie v České republice
Andrea Nekvindová -
Využití italské gastronomie v marketingu cestovního ruchu (region Abruzzo)
Eliška Šimková -
Charakteristika a technologie italské gastronomie
Alena OVČAČÍKOVÁ -
Italská gastronomie v ČR
Petra Jelínková -
Lexikologická analýza čínštiny: Italská kuchyně
Martina ŠANDALOVÁ -
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
Anna Votočková