Popis a hodnocení vybraných technologií zpracování mléka – Kateřina Podlasová
Kateřina Podlasová
Bakalářská práce
Popis a hodnocení vybraných technologií zpracování mléka
The description and evaluation of selected technologies of the milk processing
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o vybraných technologiích zpracování mléka. Nejdříve je charakterizován pojem mléko a způsob jeho získávání. Následuje charakteristika základních technologií používaných při zpracování mléka a samotný popis technologické linky na zpracování mléka ve firmě Bohemilk. Cílem této práce je popsat technologickou linku na zpracování mléka ve vybraném podniku.Abstract:
This bachelor thesis discusses selected technologies of milk processing. Firstly the term milk is characterized, as well as methods to obtain it, followed by a characteristic of basic technologies used in milk processing and a description of the milk processing line in the company Bohemilk itself. The aim of the thesis is to describe the milk processing line in a selected company.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Petr Vaculík, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Technická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Technologická zařízení staveb
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva