Bc. Tomáš Varga

Diplomová práce

Analýza procesov riadenia stravovacieho úseku vybraného hotelu

Analysis of the business processes in Food and Beverage part of selected hotel
Abstract:
The topic of master´s dissertation „ Analysis of the business processes in Food and Beverage part of selected hotel“ is the analysis of the business processes in Food and Beverage part of hotel Motel One in Prague. The main target of this thesis is to describe, model and evaluate current state of processes that operate in selected part of hotel. In the theoretical part of this thesis is description …více
Abstract:
Témou diplomovej práce „Analýza procesov riadenia stravovacieho úseku vybraného hotelu“ je analýza procesov stravovacieho úseku hotelu Motel One v Prahe. Hlavným cieľom práce je identifikovať, popísať, modelovať a zhodnotiť momentálny stav procesov, ktoré pôsobia v hoteli a v stravovacom úseku. V teoretickej časti práce je popísané procesné riadenie s následným vysvetlením rôznych metodík modelovania …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/cjdi6/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2019
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze