Bc. Klára Premusová

Master's thesis

Kvalita toustových chlebů ovlivněná vlákninou

The quality of toast breads affected by fibre
Abstract:
Hlavním cílem diplomové práce Kvalita toustových chlebů ovlivněná vlákninou bylo navrhnout recepturu s přídavkem pšeničné vlákniny (WF 600), bramborové (KF 200), jablečné (AF 12) a kombinace pšeničné vlákniny s psylliem (WF 600 + P 95) v množství 3 %, 6 % a 9 % a následně posoudit vliv přidané vlákniny na kvalitu chlebů. Byl proveden pekařský pokus, senzorická analýza, univerzální tahová/tlaková zkouška …more
Abstract:
The main aim of the thesis The quality of toast breads affected by fibre was to suggest a recipe with addition of wheat fibre (WF 600), potato fibre (KF 200), apple fibre(AF 12) and combination of wheat fibre and psyllium (WF 600 + P 95) in amounts of3 %, 6 % a 9 % and further to assess the effect of added fibre to the quality of bread. I have done a baking experiment, a sensory analysis, universal …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2017

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Viera Šottníková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses kgnl5h kgnl5h/2
25/4/2017
Folders
Files
Zerdaloglu, S.
26/4/2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.