Bc. Michal Sikora

Bachelor's thesis

Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku

Implementation of a Selected Trend in Gastronomy into the Company’s Offer
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na vybrané trendy v gastronomii aplikované na příkladu malého koktejlového baru v Českém Těšíně. V teoretické části jsou popsány a rozvedeny obecné trendy ve stravování a konzumaci nápojů. V praktické části je zpracován výstup z dotazníkového šetření v rámci klientely baru a návrhová část.
Abstract:
The bachelor thesis deals with selected trends in gastronomy on the example of a small cocktail bar in Český Těšín. The theoretical part describes and elaborates general trends in food and beverage consumption. In the practical part, the results of a questionnaire survey among the clientele of the bar and the design part are elaborated.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 6. 2023
  • Supervisor: Mgr. Klára Václavínková
  • Reader: Ing. et Ing. Jaroslav Zavadil, MBA

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné