Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku – Bc. Michal Sikora
Bc. Michal Sikora
Bachelor's thesis
Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku
Implementation of a Selected Trend in Gastronomy into the Company’s Offer
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na vybrané trendy v gastronomii aplikované na příkladu malého koktejlového baru v Českém Těšíně. V teoretické části jsou popsány a rozvedeny obecné trendy ve stravování a konzumaci nápojů. V praktické části je zpracován výstup z dotazníkového šetření v rámci klientely baru a návrhová část.Abstract:
The bachelor thesis deals with selected trends in gastronomy on the example of a small cocktail bar in Český Těšín. The theoretical part describes and elaborates general trends in food and beverage consumption. In the practical part, the results of a questionnaire survey among the clientele of the bar and the design part are elaborated.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2023
Identifier:
https://is.slu.cz/th/y2cp2/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2023
- Supervisor: Mgr. Klára Václavínková
- Reader: Ing. et Ing. Jaroslav Zavadil, MBA
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SIKORA, Michal. \textit{Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku}. Online. Bachelor's thesis. Opava: Silesian University in Opava, School of Business Administration in Karvina. 2023. Available from: https://theses.cz/id/kiytjk/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSilesian University in Opava
School of Business Administration in KarvinaBachelor programme / field:
Economics and Management / Business Economics and Management
Theses on a related topic
-
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Boeing 747: Ikona leteckého průmyslu a jeho globální dopad na cestovní ruch
Pavlína Šedá -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová -
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
Adam Mezihorák -
Gastronomie a cestovní ruch - zájezdy pro gurmány
Tatiana Agafontseva