Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku – Bc. Michal Sikora
Bc. Michal Sikora
Bakalářská práce
Implementace vybraného trendu v gastronomii do nabídky podniku
Implementation of a Selected Trend in Gastronomy into the Company’s Offer
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na vybrané trendy v gastronomii aplikované na příkladu malého koktejlového baru v Českém Těšíně. V teoretické části jsou popsány a rozvedeny obecné trendy ve stravování a konzumaci nápojů. V praktické části je zpracován výstup z dotazníkového šetření v rámci klientely baru a návrhová část.Abstract:
The bachelor thesis deals with selected trends in gastronomy on the example of a small cocktail bar in Český Těšín. The theoretical part describes and elaborates general trends in food and beverage consumption. In the practical part, the results of a questionnaire survey among the clientele of the bar and the design part are elaborated.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2023
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/y2cp2/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2023
- Vedoucí: Mgr. Klára Václavínková
- Oponent: Ing. et Ing. Jaroslav Zavadil, MBA
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSlezská univerzita v Opavě
Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Boeing 747: Ikona leteckého průmyslu a jeho globální dopad na cestovní ruch
Pavlína Šedá -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová -
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
Adam Mezihorák -
Gastronomie a cestovní ruch - zájezdy pro gurmány
Tatiana Agafontseva