Studentská mobilita programu ERASMUS+: akademický a osobní přínos pro studenta VŠH – Thu Hang Do
Thu Hang Do
Bakalářská práce
Studentská mobilita programu ERASMUS+: akademický a osobní přínos pro studenta VŠH
ERASMUS+ Student Mobility: Analysis of the Academic and Personal Contribution to an IHM Student
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na osobní a akademický přínos studenta VŠH v rámci studijní mobility Erasmus+. Hlavním cílem práce byla komparace těchto dvou přínosů a na základě toho stanovit významnější z nich. Na počátku teoretické části je vymezen pojem mobilita, dále je představen studijní program Erasmus+ a veškerá problematika sní spojená. Na konci první části je popsán vývoj programu na VŠH, doplněný …víceAbstract:
Bachelor thesis is focused on the personal and academic benefits of IHM's students within the learning mobility of Erasmus +. The main aim of the study was to compare these two benefits and on that basis determine the most significant one. The beginning of the theoretical part defines the notion of mobility, further study is focused on the study program Erasmus + and all issues related to it. The end …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14671/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
- Vedoucí: Mgr. Dagmar Lanská
- Oponent: Ing. Zuzana Roldánová, MSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DO, Thu Hang. \textit{Studentská mobilita programu ERASMUS+: akademický a osobní přínos pro studenta VŠH}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/kkhx58/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Crisis Management in Hospitality, Gastronomy and Tourism
Sebastian Zahradník -
Staff and Management Language Competencies in Hospitality Establishments
Hanna Antsipenka -
Analyzing the System for Employee Training and Development in Order to Improve Service Quality in Radisson Blu Alcron Hotel in Prague
Natália Gécziová -
Managing for Quality in Hospitality
Dominika Nováková -
Sustainability in the hospitality and gastronomy industry
Nela Juhásová -
Analysis of Customer Satisfaction in Czech Teahouses
Diana Korosteleva -
Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
Nadezhda Novichkova -
Analýza a zhodnocení marketingové strategie Stages Hotelu Prague, A Tribute Portfolio Hotel
Nicola Pospíšilová