Bc. Dajana Barancová

Diplomová práce

Hodnotenie vplyvu vybraných látok na organoleptické parametre vín

Hodnocení vlivu vybraných látek na organoleptické parametry vín.
Anotace:
Diplomová práce byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně v letech 2016/2018. Práce se zabývala látkovými složkami, které měly ovlivnit chuť a vůni vína. Bylo třeba zaměřit se na principy senzorického hodnocení a metody senzorické analýzy. V praktické části práce se obohatili o vybrané látky s potenciálním vlivem na …více
Abstract:
This thesis was prepared at the Institute of Post-Harvest Technologies of Horticulture at the Faculty of Horticulture of the Mendel University in Brno in years 2016/2018.The work dealt with fabrics that should influence the taste and aroma of wine. It was necessary to focus on the principles of sensory evaluation and sensory analysis. In the practical part of the work, wines have been enriched on selected …více
Abstract:
Diplomová práca bola vypracovaná na Ústave posklizňové technológie záhradníckych produktov na Zahradníckej fakulte Mendelovej Univerzity v Brne v rokoch 2016/2018. Práca sa zaoberala látkovými zložkami, ktoré mali ovplyvniť chuť a vôňu vína. Bolo potrebné sa zamerať na princípy senzorického hodnotenia a metódy senzorickej analýzy. V praktickej časti práce sa obohatili vína o vybrané látky s potencionálnym …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
  • Oponent: Aleš Urbánek, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií