Podnikatelský plán restauračního minipivovaru v západních Čechách – Bc. Ondřej Kurák
Bc. Ondřej Kurák
Bakalářská práce
Podnikatelský plán restauračního minipivovaru v západních Čechách
Business plan of restaurant microbrewery in West Bohemia
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu restauračního minipivovaru v Západních Čechách. Hlavním cílem této práce je podnikatelský plán minipivovaru v restauraci Na Gruntu. Dalším cílem této bakalářské práce je zjistit jestli bude minipivovar rentabilní a jaká je návratnost investice. Práce je členěna do tří částí. V teoreticko- metodologické části je popsána výroba a složení …víceAbstract:
This Bachelor thesis deals with creating a bussines plan of restaurant microbrewery in West Bohemia. Main purpose of this thesis is to prepare a bussines plan of microbrewery in restaurant Na Gruntu. Second purpose of this thesis is to find out if the microbrewery will be profitable and if the investment will return back. The thesis is divided in to three parts. In the theoretical- methodological part …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/bseqv/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 6. 2020
- Vedoucí: Ing. Martin Pop, Ph.D.
- Oponent: Ing. Karolina Macháčková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KURÁK, Ondřej. \textit{Podnikatelský plán restauračního minipivovaru v západních Čechách}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/kkzo4d/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
A Business Plan for a Beer House
Kristýna Kovářová -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik s vlastní výrobou piva
Alexandra Mihálechová -
Podnikatelský plán a záměr mikropodniku s vlastní výrobou piva
Jan Hostinský -
Podnikatelský plán založení restaurace v pražské lokalitě s orientací na pivní produkty doprovázené masovými pokrmy
Oskar Webr -
Podnikatelský plán otevření pivní restaurace v Praze
Jakub Zíma -
Business plan for the production of a mono-brand product
Kseniia Fedorishcheva -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Ocenění podniku PETARDA PRODUCTION a. s.
Dorota Branná