Lukáš Krepindl

Bachelor's thesis

Návrh nového gastronomického konceptu

Proposal for a New Culinary Concept
Abstract:
Předkládaná bakalářská práce se skládá z několika částí. V teoretické části této práce na téma Návrh nového gastronomického konceptu se zaměřuji na stávající koncepty restaurací Potrefená husa a The Pub - Pilsner Unique bar (dále jen „The Pub“). Pomocí komparativní metody se u každého jednotlivého konceptu zabývám tím, jak daná restaurace vypadá, jaká je nabídka pokrmů a nápojů a také se zaměřuji na …more
Abstract:
In the theoretical part of the thesis proposal for a new culinary concept focuses on existing concepts Potrefená husa and The Pub - Pilsner Unique Bar (hereinafter referred to as " The Pub" ) . Using comparative methods I will focus on these gastronomic concepts , where each individual concept focuses on how a given restaurant looks like , what is the offer of food and drinks and also focuses on breweries …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 6. 2014
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Věra Vyhnisová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management