Návrh nového gastronomického konceptu – Lukáš Krepindl
Lukáš Krepindl
Bachelor's thesis
Návrh nového gastronomického konceptu
Proposal for a New Culinary Concept
Anotácia:
Předkládaná bakalářská práce se skládá z několika částí. V teoretické části této práce na téma Návrh nového gastronomického konceptu se zaměřuji na stávající koncepty restaurací Potrefená husa a The Pub - Pilsner Unique bar (dále jen „The Pub“). Pomocí komparativní metody se u každého jednotlivého konceptu zabývám tím, jak daná restaurace vypadá, jaká je nabídka pokrmů a nápojů a také se zaměřuji na …viacAbstract:
In the theoretical part of the thesis proposal for a new culinary concept focuses on existing concepts Potrefená husa and The Pub - Pilsner Unique Bar (hereinafter referred to as " The Pub" ) . Using comparative methods I will focus on these gastronomic concepts , where each individual concept focuses on how a given restaurant looks like , what is the offer of food and drinks and also focuses on breweries …viacKľúčové slová
Analýza gastronomický koncept návrh pivovar Analysis gastronomic concept proposal brewery
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12167/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2014
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Věra Vyhnisová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KREPINDL, Lukáš. \textit{Návrh nového gastronomického konceptu}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/knashn/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Ojedinělý gastronomický koncept
Klára Marešová -
Unikátny gastronomický koncept
Martin Hučko -
Ojedinělý gastronomický koncept
Jaroslava Gopaul -
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
Petr Müller -
Koncept gastronomického provozu
Martina Kindl -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Tereza Šašková -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
Jan Foldyna -
Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech
Adéla Rieszová