Podnikatelský plán gastronomického konceptu rychlého občerstvení – Denisa Válková
Denisa Válková
Diplomová práce
Podnikatelský plán gastronomického konceptu rychlého občerstvení
Fast Food Restaurant Business Plan
Anotace:
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro nový koncept rychlého občerstvení SnackMaster. Jedná se o přípravu malých, teplých jídel zhotovovaných z kvalitních a čerstvých surovin především z farmářského prostředí. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. První část seznamuje čtenáře se základními pojmy týkajícími se podnikání, dále charakteristikou a strukturou …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the elaboration of a business plan for the new fast food concept called SnackMaster, where small, hot meals will be prepared using high quality and fresh ingredients, especially from local farmers. The thesis is divided into theoretical and practical part. The first part includes the basic concepts of business, the characteristics and the structure of the business plan …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 5. 2016
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/69951
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2017
- Vedoucí: Ladislav Hartman
- Oponent: Petr Faltys
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/69951
Vysoká škola ekonomická v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský plán - zdravé rychlé občerstvení
Tomáš Horák -
Podnikatelský plán založení rychlého občerstvení Bistro
Kateřina Dokoupilová -
Podnikatelský Plán: Bistro rychlého občerstvení - Kebab
Gabriela Senciova -
Podnikatelský plán na otevření nového rychlého občerstvení na Dobříši
Lucie Manhartová -
Podnikatelský plán v oblasti rychlého občerstvení
Jan Hýbl -
Podnikatelský záměr založení restaurace rychlého občerstvení
Michal Kubíček -
Podnikatelský záměr - otevření restaurace rychlého občerstvení
Radovan Šifra -
Podnikatelský záměr – otevření restaurace rychlého občerstvení
Michael Koranda