Denisa Válková

Diplomová práce

Podnikatelský plán gastronomického konceptu rychlého občerstvení

Fast Food Restaurant Business Plan
Anotace:
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro nový koncept rychlého občerstvení SnackMaster. Jedná se o přípravu malých, teplých jídel zhotovovaných z kvalitních a čerstvých surovin především z farmářského prostředí. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. První část seznamuje čtenáře se základními pojmy týkajícími se podnikání, dále charakteristikou a strukturou …více
Abstract:
The diploma thesis deals with the elaboration of a business plan for the new fast food concept called SnackMaster, where small, hot meals will be prepared using high quality and fresh ingredients, especially from local farmers. The thesis is divided into theoretical and practical part. The first part includes the basic concepts of business, the characteristics and the structure of the business plan …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 5. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2017
  • Vedoucí: Ladislav Hartman
  • Oponent: Petr Faltys

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/69951