Lucie ŠŤASTNÁ

Bachelor's thesis

Pozitiva a rizika konzumace biopotravin

Benefits and risks of organic foods consumption
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá biopotravinami a jejich vlivem na zdraví, jelikož výživa a životní styl ovlivňují zdraví organismu. Zároveň pravidelná pohybová aktivita a konzumace pestré a zdravé stravy, velmi přispívá k dobrému zdravotnímu stavu člověka. Cílem bakalářské práce bylo zjistit, zda jsou biopotraviny zdravější než konvenční potraviny a současně zjistit jaký pohled mají mladé matky na biopotraviny …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with organic food and its influence on health because nutrition and lifestyle affect the health of the organism. At the same time, regular physical activity and eating of a varied and healthy diet greatly contributes to good human health. The aim of this bachelor thesis was to find out whether organic food is healthier than conventional food and at the same time to find out …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2020
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Mgr. Dagmar Skýbová

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŠŤASTNÁ, Lucie. Pozitiva a rizika konzumace biopotravin. Ostrava, 2020. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta