Lucie ŠŤASTNÁ

Bakalářská práce

Pozitiva a rizika konzumace biopotravin

Benefits and risks of organic foods consumption
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá biopotravinami a jejich vlivem na zdraví, jelikož výživa a životní styl ovlivňují zdraví organismu. Zároveň pravidelná pohybová aktivita a konzumace pestré a zdravé stravy, velmi přispívá k dobrému zdravotnímu stavu člověka. Cílem bakalářské práce bylo zjistit, zda jsou biopotraviny zdravější než konvenční potraviny a současně zjistit jaký pohled mají mladé matky na biopotraviny …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with organic food and its influence on health because nutrition and lifestyle affect the health of the organism. At the same time, regular physical activity and eating of a varied and healthy diet greatly contributes to good human health. The aim of this bachelor thesis was to find out whether organic food is healthier than conventional food and at the same time to find out …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Dagmar Skýbová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠŤASTNÁ, Lucie. Pozitiva a rizika konzumace biopotravin. Ostrava, 2020. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta