Projekt zefektivnění současného systému stravovacích služeb ve vybrané společnosti – Bc. Kristýna Váňová
Bc. Kristýna Váňová
Diplomová práce
Projekt zefektivnění současného systému stravovacích služeb ve vybrané společnosti
Project to Streamline the Current Food Service System in a Selected Company
Anotace:
Cílem diplomové práce je zefektivnit současný systém stravovacích služeb ve vybrané společnosti prostřednictvím navržených pracovních balíčků. V teoretické části práce je zahrnuta literární rešerše zabývající se lázeňstvím a problematikou obsaženou v práci. V rámci zpracování řešení byla využita možnost rozhovorů ve vybrané společnosti, analýza současného stavu společnosti, SWOT analýza a analýza oprávněného …víceAbstract:
The main goal of the diploma thesis is to make the current food service systems more effective in the selected organization through the proposed work packages. The thesis begins with the theoretical part, which includes literary research on the spa system and the problems mentioned in the thesis. The interviews with the selected organization, analysis of the current situation of the organization, SWOT …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VÁŇOVÁ, Kristýna. \textit{Projekt zefektivnění současného systému stravovacích služeb ve vybrané společnosti}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/ksi449/.
Jak správně citovat práci
Váňová, Kristýna. Projekt zefektivnění současného systému stravovacích služeb ve vybrané společnosti. Zlín, 2024. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika podniku a podnikání / Podnikání ve službách cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Analýza vzdělávacího systému konkrétního podniku společného stravování
Michal Tuhý -
Možnosti uplatnění bio v gastronomii v České republice v porovnání se zahraničím (Německo, Rakousko)
Klára Culková -
Vliv růstu minimální mzdy na průměrnou mzdu v oborech Ubytování a Stravování a pohostinství v Česku
Lukáš Hruda -
Stravování v lázních
Jesika Wöhrlová -
Systém dietního stravování a jeho uplatnění v českém lázeňství
Pavlína Kobrová -
Vliv multikulturního prostředí na stravovací služby v lázeňství
Diana Al-Rofaiová -
Rozsah stravování v hotelu městského typu
Jiří Přáda -
Stravování v lázeňství
Kateřina TALAROVIČOVÁ