Bc. Margarit Khudaverdyan

Bakalářská práce

Analýza výživových hodnot arménských jídel

Analysis of the nutrition values of the armenian dishes
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje aktuálnímu a zajímavému tématu – analýze arménských jídel z hlediska výživových hodnot. Cílem bakalářské práce je zjištění nutričních hodnot vybraných arménských jídel a jejich analýza z hlediska doporučených nutričních hodnot pro zdravého člověka. Tato práce je založena na hypotézách. První hypotézou je domněnka, že arménská jídla jsou nezdravá a velmi kalorická, a tedy …více
Abstract:
Bachelor thesis deals with current and interesting topic - the analysis of Armenian dishes from the nutritional power. The aim of this thesis is to determine the nutritional values of selected Armenian meals and their analysis in terms of the recommended nutritional values for healthy people. This work is based on hypotheses. The first hypothesis is the assumption that the Armenian meals are unhealthy …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Stanislava Belešová, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví