Analýza výživových hodnot arménských jídel – Bc. Margarit Khudaverdyan
Bc. Margarit Khudaverdyan
Bakalářská práce
Analýza výživových hodnot arménských jídel
Analysis of the nutrition values of the armenian dishes
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje aktuálnímu a zajímavému tématu – analýze arménských jídel z hlediska výživových hodnot. Cílem bakalářské práce je zjištění nutričních hodnot vybraných arménských jídel a jejich analýza z hlediska doporučených nutričních hodnot pro zdravého člověka. Tato práce je založena na hypotézách. První hypotézou je domněnka, že arménská jídla jsou nezdravá a velmi kalorická, a tedy …víceAbstract:
Bachelor thesis deals with current and interesting topic - the analysis of Armenian dishes from the nutritional power. The aim of this thesis is to determine the nutritional values of selected Armenian meals and their analysis in terms of the recommended nutritional values for healthy people. This work is based on hypotheses. The first hypothesis is the assumption that the Armenian meals are unhealthy …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/7233/vsh_b_b1/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KHUDAVERDYAN, Margarit. \textit{Analýza výživových hodnot arménských jídel}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/ku17yh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Překlad odborného textu (zdravá strava a alternativní medicína)
Barbora TICHÁ -
Zdravá strava v mateřské škole
Iva MAROUŠKOVÁ -
Makrobiotika versus racionální strava
Jana Riznerová -
Stravování a zdravá výživa lidí ve fitness centrech
Adéla Staňková -
Dash dieta
Daniela Hrdá -
Specifické potravinové pouště se zaměřením na potraviny pro speciální diety (případová studie Ostrava)
Vanda LEŽÁKOVÁ -
Bezlepkové potraviny jako součást alternativních směrů výživy
Petra Marášková -
Bezlepková dieta
Šárka Malaníková