Management obsahu alkoholu ve vinici – Michaela Čermáková
Michaela Čermáková
Bachelor's thesis
Management obsahu alkoholu ve vinici
Management of alcohol content in vineyard
Anotácia:
S moderní dobou a zdravým životním stylem,přichází trend v konzumaci nízkoalkoholických vín.V mé práci se zabývám hledáním vhodných metod pro snižování obsahu alkoholu již ve vinici nebo posléze při výrobě vína.Při vhodně zvolené metodě,by víno mělo vykazovat nižší obsah alkoholu bez jakýchkoliv vlivů na senzorické vlastnosti vína.Abstract:
In the modern age, within healthy lifestyle there is coming trend of the consumption of low-alcohol wines. In my work I deal with the selection of suitable methods for reducing the alcohol content in the vineyard or later in winemaking. With properly chosen method the wine should show a lower alcohol content, without any impact on wine sensory quality.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Pavel Pavloušek, Ph.D.
- Oponent: Jan Kupsa, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / odbor:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Práce na příbuzné téma
-
Návrh řešení snížení obsahu rtuti ve spalinách teplárny T700
Tomáš Ouřada -
Ověření účinnosti Fomitopsis pinicola k snížení obsahu chloridů v reálných vzorcích důlní vody z dolů Darkov a ČSM jih
Mária Samiecová Končitá -
Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého ve víně
Pavel Zálešák -
Strategie vedoucí ke snížení obsahu dikarbonylových sloučenin v potravinách
Anna Šírová -
The effect of using High-Speed Mills on moisture content after biomass disintegration
George Karráa -
Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
Natálie Krčmová -
Hodnocení obsahu dusíkatých frakcí v píci víceletých trav a jetelovin
Jaroslava Hladíková -
Vliv naturálních kvasinek na kvalitativní parametry vína
Jan Burian
Názov
Vložil
Vložené
Práva