Pivní turismus jako podforma gastroturismu v Moravskoslezském kraji – Bc. Dominik Vengel
Bc. Dominik Vengel
Bachelor's thesis
Pivní turismus jako podforma gastroturismu v Moravskoslezském kraji
Beer Tourism as a Subform of Gastrotourism in the Moravian-Silesian Region
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá pivním turismem jako podformou gastronomického turismu v Moravskoslezském kraji. Hlavním cílem práce je odpovědět na dvě výzkumné otázky, zaměřené na stanovení profilu typického účastníka pivního turismu a vyhodnocení úrovně propagace tohoto druhu turismu v Moravskoslezském kraji. Pro získání odpovědí bylo provedeno dotazníkové šetření s účelovým výběrem respondentů a výsledky …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with beer tourism as a subform of gastronomic tourism in the Moravian-Silesian Region. The main objective of the thesis is to answer two research questions, aimed at determining the profile of a typical participant of beer tourism and evaluating the level of promotion of this type of tourism in the Moravian-Silesian Region. In order to obtain the answers, a questionnaire survey …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2023
Identifier:
https://is.ucp.cz/th/lxmrz/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2023
- Supervisor: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Tourism
Theses on a related topic
-
Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
Iryna Chernenko -
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Lukáš Kulhánek -
Rozvoj gastroturismu ve vybrané destinaci cestovního ruchu
Alica Žilková -
Analýza produktové nabídky vybraných cestovních kanceláří v souladu s aktuálními trendy cestovního ruchu.
Martin Dudla -
Vliv gastronomického cestovního ruchu na rozvoj regionu - Itálie
Veronika Losoncziová -
Management gastronomicky orientovaných festivalů a jejich význam v cestovním ruchu
Karolína Žaludová -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová -
Regionální produkty a tradice a jejich využití v cestovním ruchu
Kristýna Urválková