Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb – Lucia Medveďová
Lucia Medveďová
Bachelor's thesis
Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb
The offer and quality of gastronomic services
Abstract:
The bachelor ´s dissertation is focused on restaurants offering Fine Dining gastronomy, to their offer, the gastronomical services and the quality of gastronomical services. I follow the quality of services by Mystery shopping in two chosen companies. Both of them are luxury restaurants situated in observation towers with beautiful view and located near of the city center. One of them is Žižkovs Tower …moreAbstract:
Bakalárska práca je zameraná na reštaurácie poskytujúce Fine Dining, na ich ponuku, na poskytované gastronomické služby a na kvalitu gastronomických služieb. Pomocou Mystery shoppingu sledujem kvalitu služieb vo dvoch vybraných podnikoch. Obidva podniky sú luxusné reštaurácie umiestnené vo vyhliadkových vežiach s polohou v blízkosti centra a výhľadom na mesto. Jedným z nich je Žižkovská veža v Prahe …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/14904/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2017
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Analýza gastronomických služieb vo vybranom regióne
Lukáš Olekšák -
Kvalita gastronomických služeb
Andrea Hupik -
Nové způsoby aplikace marketingu ve stravovacích službách
Hana Petránková -
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
Daria Orlova -
Analýza marketingové komunikace vybraného gastronomického zařízení
Simona Rožánková -
History and Analysis of Chinese Restaurants in a Selected Region
Bianca Nicole Necpal -
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
Deana Gieratová -
Prezentace jazykových prostředků vyjadřujících „návrh, radu a nabídku/suggestion, advice, offer“ – srovnání lingvistických manuálů a vybrané řady učebnic angličtiny.
Alice Tesařová