Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb – Lucia Medveďová
Lucia Medveďová
Bakalářská práce
Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb
The offer and quality of gastronomic services
Abstract:
The bachelor ´s dissertation is focused on restaurants offering Fine Dining gastronomy, to their offer, the gastronomical services and the quality of gastronomical services. I follow the quality of services by Mystery shopping in two chosen companies. Both of them are luxury restaurants situated in observation towers with beautiful view and located near of the city center. One of them is Žižkovs Tower …víceAbstract:
Bakalárska práca je zameraná na reštaurácie poskytujúce Fine Dining, na ich ponuku, na poskytované gastronomické služby a na kvalitu gastronomických služieb. Pomocou Mystery shoppingu sledujem kvalitu služieb vo dvoch vybraných podnikoch. Obidva podniky sú luxusné reštaurácie umiestnené vo vyhliadkových vežiach s polohou v blízkosti centra a výhľadom na mesto. Jedným z nich je Žižkovská veža v Prahe …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14904/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MEDVEĎOVÁ, Lucia. \textit{Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/kw3rtn/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Analýza gastronomických služieb vo vybranom regióne
Lukáš Olekšák -
Kvalita gastronomických služeb
Andrea Hupik -
Nové způsoby aplikace marketingu ve stravovacích službách
Hana Petránková -
Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
Daria Orlova -
Analýza marketingové komunikace vybraného gastronomického zařízení
Simona Rožánková -
History and Analysis of Chinese Restaurants in a Selected Region
Bianca Nicole Necpal -
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
Deana Gieratová -
Prezentace jazykových prostředků vyjadřujících „návrh, radu a nabídku/suggestion, advice, offer“ – srovnání lingvistických manuálů a vybrané řady učebnic angličtiny.
Alice Tesařová