Podmienky pri zakladaní a prevádzkovaní zero waste reštaurácie na Slovensku – Bc. Dorota Hríbiková
Bc. Dorota Hríbiková
Bakalářská práce
Podmienky pri zakladaní a prevádzkovaní zero waste reštaurácie na Slovensku
Conditions by Setting Up and Running a Zero Waste Policy Restaurant in Slovakia
Abstract:
This bachelor's thesis deals with the conditions for establishing and operating a zero waste restaurant in Slovakia. The aim of the work is to evaluate the conditions and obstacles of a zero waste restaurant in Slovakia and to compare the establishment and operation of this type of already existing Silo restaurant in the United Kingdom from an economic and legal point of view using a qualitative analysis …víceAbstract:
Táto bakalárska práca sa venuje podmienkam pri založení a prevádzkovaní zero waste reštaurácie na Slovensku. Cieľom práce je zhodnotiť podmienky a prekážky zero waste reštaurácie na Slovensku a porovnať založenie a prevádzkovanie takéhoto typu už existujúcej reštaurácie Silo v Spojenom Kráľovstve z ekonomického a právneho hľadiska pomocou kvalitatívnej analýzy. Teoretická časť práce sa zameriava na …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/i1gok/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2023
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Josef Pátek
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRÍBIKOVÁ, Dorota. \textit{Podmienky pri zakladaní a prevádzkovaní zero waste reštaurácie na Slovensku}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/ky2s79/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Koncept ekologického hotela z prírodných materiálov
Hana Ondrejmišková -
Představení "Třiďte odpad" 2018
Tereza Gazárková -
Odpad z odvětví odpadového hospodářství jako cenné bohatství budoucnosti
Martina Kyprá -
Ekonomický dopad inovací využívajících odpad ve firemním prostředí
Dominik Vašica -
1. Teoretická část:\nl{}Magazín ELLE Decoration\nl{}2. Praktická část:\nl{}a) autorská publikace: Oppidum Vita\nl{}b) výstavní soubor: Kreativní odpad
Marie Zdráhalová -
Vliv různých poplatků za komunální odpad na míru třízení komunálního odpadu v Ústeckém kraji.
Lukáš SINU -
Místní poplatek za komunální odpad a jeho správa
Jiří Sýkora -
Food Waste: Potraviny z odpadu nebo odpad z potravin?
Michaela Šebíková